Dressyrträning för Olof Axelsson

Dressyrträning för Olof Axelsson

För dig som vill träna lite extra på egen ponny eller häst!


Kostnad 600 kronor för 40 minuter. Ridhusavgift tillkommer med 50 kronor för medlem och 80 kronor för icke medlem. Ingen ridhusavgift för er som har löst kort eller står uppstallad på anläggningen. Avgifterna faktureras.


Anmälan är bindande. För mer information om datum eller anmälan kontakta Madeleine Dunsäter, 070-3211832.


Olof har på heltid ägnat sig åt utbildning av dressyrhästar sedan 1999. Han red SM som ponnyryttare och junior och åkte redan som 17-åring till Tyskland där han tillbringade två lärorika år som arbetande elev hos Jonny Hilberath. Efter tyskland var Olof Ehrengranathstipendiat på Flyinge under två och ett halvt år, och har därefter bedrivit egen verksamhet parallellt med beridarjobb hos bland andra Flyine AB och Hageby Gård. Olof är diplomerad unghästutbildare genom yrkesprov och B - tränare i dressyr. Han har ridit flera bruksprov och visat ett stort antal unghästar på alla förekommande unghästtester, däribland flera finalister i Avelschampionatet och Falsterbo.

Utöver det dagliga arbetet med tävlingshästarna har Olof många uppdrag som tränare runt om i landet, bland annat som dressyrlärare på Beridarprogrammet på Flyinge. Sedan två år tillbaka har inriktningen på verksamheten skiftat fokus något, från unghästar och deras förberedande, till personlig utveckling och tävlingssatsning, både den egna och elevernas.

Olof bor på Gårdala Gård i Flyinge tillsammans med Josefine, döttrarna Clara och Lisa och hunden Grus.