Tävlingsekipage

Tävlingsekipage 2019

 

Riktlinjer för Oskarshamns Ridklubbs licensryttare


Oskarshamns Ridklubb vill premiera de tävlingsryttare som år efter ställer upp och tävlar för och på annat sätt är aktiva i föreningen. Därför återbetalas halva licensavgiften till de ryttare som har löst licens för Oskarshamns Ridklubb efter att följande villkor är uppföljda:


- Två genomförda starter på lägst lokal nivå och vid två olika tävlingar.

- Heldag som funktionär vid lägst lokal tävling anordnad av ORK alternativt hjälpa till heldag vid arbetsdag anordnad av ORK. Heldag = 8 tim.

- Ryttaren måste året innan ha haft tävlingslicens för ORK.

- Ansökan sker skriftligen på särskild blankett och senast 15.12. Ansökningarna kan lämnas in när som helst under året och behandlas och utbetalas löpande.


Övriga förmåner/villkor:


- På alla av klubbens arrangerade tävlingar lägst lokal status har alla licensryttarna 50 % rabatt på anmälnings/startavgifter. Tänk på att anmäla er i tid!

- Oskarshamns Ridklubb står för anmälnings/startavgifter i lagklasser då man tävlar i lag för ORK.

- Licensryttare kan ansöka om reseersättning, se separat policy.

- Tänk på att du representerar din förening och ridsporten ute på tävlingsbanorna men även i andra sammanhang. Respektera och lev efter Code of Conduct och SvRFs ledstjärnor så är du en god förebild och representant för ridsporten och Oskarshamns Ridklubb.
Här kan du läsa om våra ryttare/kuskar som representerar Oskarshamns Ridklubb ute på tävlingsbanorna. Uppdateringar av ekipage sker löpande under 2019.