Bli medlem

BLI MEDLEM!

Medlemskap på Oskarshamns Ridklubb är obligatorisk för alla ridande elever, uppstallade och även dig som tränar och har löst anläggningskort på ORK. Oskarshamns Ridklubb är en ideell förening så du som medlem på ridskolan får gärna hjälpa till  med olika saker som t.e.x baka till Café Havrehörnan, eller hjälpa oss på olika arbetsdagar som det skickas ut inbjudan till via mejl.


Som medlem på Oskarshamns Ridklubb är du automatsikt olycksfallsförsäkrad på våra aktiviteter här på ridklubben. Du som medlem får även hem medlemstidningen Häst&Ryttare, om du av någon anledning inte får tidningen kontakta oss på info@oskarshamnsrk.se. Du som medlem får även information från Oskarshamns Ridklubb via mejl.


Om du inte är medlem på Oskarshamns Ridklubb så kan du fylla i en medlemsansökan genom att klicka på länken "Medlemsansökan" här till höger eller mejla oss på info@oskarshamnsrk.se.. Betala in på bg 377-0476 glöm inte att ange hela ditt personnummer och om det är familj vilka avgiften gäller. Familjemedlemskap gäller för upp till 4 medlemmar som bor på samma adress.


Medlemsavgifter 2024


Junior (tom 18 år) 430 kr

Senior 530 kr

Familj 1130 kr


Avgiften löses och gäller kalenderår.Välkommen till oss på ORK!

MEDLEMSANSÖKAN